Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «امتداد نیوز»
2024-05-03@02:22:18 GMT

ساخت برج بیمه کیش کلید خورد

تاریخ انتشار: ۷ آبان ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۵۲۶۸۱۶

ساخت برج بیمه کیش کلید خورد

امتداد - دفتر جدید شعبه کیش بیمه ایران‌ معین در محل ساختمان بورس و اوراق بهادار کیش باحضور مشاور رئیس جمهور و دبیر شورایعالی مناطق آزاد تجاری صنعتی و ویژه اقتصادی کشور، دبیرکل سندیکای بیمه‌گران ایران، مدیرعامل بیمه ایران، جمعی از مدیران عامل صنعت بیمه و مقامات محلی افتتاح شد .

 به گزارش پایگاه خبری امتداد ،  در ابتدای این مراسم داریوش محمدی مدیرعامل بیمه ایران‌معین ضمن خیر مقدم،از همراهی دبیرخانه مناطق آزاد کشور و خانواده صنعت بیمه در آیین افتتاح ساختمان شعبه جدید کیش تقدیر و تشکر کرد و گفت: به تبعیت از سیاست‌های کلی دولت و بیمه ایران ، مولد سازی دارایی های راکد شرکت در دستور کار هیأت مدیره بیمه ایران‌ معین قرار گرفت که بعد از مطالعات و بررسی های انجام شده توسط حوزه سرمایه گذاری شرکت، محل جدید در ساختمان بازار سرمایه کیش انتخاب شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

محمدی همچنین از تصمیم هیأت مدیره شرکت ایران‌معین با رویکرد سرمایه گذاری بهینه در چارچوب آیین نامه ۹۷ شورایعالی بیمه به منظور ساخت برج بیمه در محل قبلی شعبه کیش با هدف تمرکز عملیات بیمه‌ای شرکت‌های ارائه دهنده خدمات بیمه ای حاضر در جزیره کیش خبر داد و‌ گفت بخشی از هزینه ساخت برج از محل فروش املاک بلااستفاده و غیرمولد ایران معین در جزیره کیش تامین خواهد شد.

باز تعریف نقش بیمه

 

در ادامه، مدیرعامل بیمه ایران با عرض خیر مقدم و تشکر از حضور صمیمانه تعدادی از مدیران و اهالی خانواده بزرگ صنعت بیمه در این مراسم اظهار امیدواری کرد با همدلی و همراهی فعالان صنعت بیمه دستاوردهای مهمی حاصل شود.

سید مجید بختیاری با طرح این سوال که نقش صنعت بیمه در حوزه‌ های اجتماعی و اقتصادی چیست، توجه فعالان صنعت را به باز تعریف این مهم جلب کرد. وی با ابراز تاسف از اینکه در بسیاری از موارد افراد جامعه پس از وقوع حادثه به اهمیت بیمه در زندگی خود پی می‌برند اظهار داشت: تک تک سیاست گزاران، دست اندرکاران و مدیران ارشد این صنعت وظیفه دارند نسبت به شناساندن هرچه بیشتر بیمه در جامعه تلاش کنند. بختیاری مجموع سرمایه صنعت بیمه را با احتساب سرمایه ۱۹ هزار میلیارد تومانی بیمه ایران حدود ۴۰ هزار میلیارد تومان اعلام کرد و افزود: با توجه به وضعیت سایر بازارهای مالی، این رقم عدد شایسته‌ای برای صنعت نیست.

مدیر عامل بیمه ایران مهترین راهکار جذب سرمایه برای صنعت بیمه را نوآوری اعلام کرده و گفت: بیمه بیش از هر صنعتی نیازمند نوآوری و تفکر خلاق است تا سرمایه‌گذاران سخت پسند برای ورود به این بازار متقاعد شوند.

بختیاری اتصال به بازارهای مالی را راهکار دیگر گسترش صنعت بیمه برشمرد و افزود: سهم گرفتن شرکت‌ها از هم فرایند اشتباهی است که مانع از بزرگ شدن این صنعت می‌شود. وی در ادامه گفت: رویه موجود باید به دنبال تحول دیجیتال به معنای تغییر نگاه به کسب و کار باشد و با توجه به تحولات صورت گرفته، امروز دیگر نمی‌توان به سبک دهه های گذشته بیمه نامه فروخت بنابراین لازم است در مدل‌های کسب و کار بازنگری جدی صورت گیرد.

صنعت بیمه تشنه آموزش و انتقال تجارب

دبیر کل سندیکای بیمه‌گران ایران نیز افتتاح ساختمان جدید شعبه کیش ایران‌معین در ایام میلاد پر برکت پیامبر رحمت و امام صادق(ع)را به فال نیک گرفته و از تلاش های هیأت مدیره ، مدیرعامل و دیگر کارکنان خانواده این شرکت جهت ارائه خدمات مطلوب و بهینه بیمه‌ای قدردانی کرد.

سید محمد کریمی، ایران‌معین را همسان نام خود معین صنعت بیمه و بیمه ایران ارزیابی کرد . وی در ادامه مهمترین اصل علم مدیریت نوین را خلاقیت و نوآوری ذاتی که در سایه آموزش شکوفا می‌شود، دانست و گفت: در کشور کارآفرینان بسیاری وحود دارد که مستعد راه اندازی کسب و کار جدید هستند و بی شک با آموزش امکان تحقق ایده‌ها مهیا خواهد شد.

وی در پایان با وام گرفتن از هفته وحدت آن را به صنعت بیمه تعمیم داد و افزود: شرکت‌های بیمه می‌توانند با اتحاد یا همان کنسرسیوم در عین رقابت سالم، رفاقت گونه یاری رسان همدیگر باشند که در این صورت دیگر شرکتی برای پرداخت خسارت سنگین از عرصه صنعت حذف نمی شود.

لازم به ذکر است در حاشیه این رویداد، کلنگ ساخت پروژه برج بیمه کیش توسط مهندس بختیاری، دکتر کریمی و دکتر اسماعیلی رییس هیات مدیره بیمه ایران معین بر زمین زده شد. برج بیمه کیش در ۱۲ طبقه به مساحت حدود ۶۰۰۰ متر احداث خواهد شد.

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

منبع: امتداد نیوز

کلیدواژه: بیمه ایران ایران معین صنعت بیمه برج بیمه بیمه ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.emtedadnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «امتداد نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۵۲۶۸۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ساخت فرودگاه هایی که تبدیل به لانه پرندگان شد

تین نیوز

تحریم هوایی ایران یکی از بزرگترین مشکلات صنعت هوانوردی ایران است. مشکلی که قدمتی بیش از چهار دهه دارد و با طولانی بودنش این صنعت را به شدت تضعیف کرده است.

به گزارش تین نیوز، این تحریم ها خرید هواپیمای مسافربری نو را به آرزویی دست نیافتنی برای شرکت های هواپیمایی ایران تبدیل کرده و نیجه آن نیز کمبود ناوگان هوایی و  بازار کساد  و گران حمل و نقل هوایی و صنعت هوانوردی ایران بوده است.

در کنار کمبود هواپیما به دلیل ناتوانی در امکان خرید هواپیمای نو ، تعداد زیادی از هواپیمای موجود نیز  به دلیل مشکلات تامین قطعه و ... غیر فعال شده و همین امر موازنه عرضه و تقاضا را برهم زده و موجب شده همان اندک امکانات موجود در بخش حمل و نقل هوایی نیز بازار سیاه پیدا کرده و از دسترس بخشی زیادی از اقشار جامعه خارج شود.

در این بین اصرار غیرمنطقی برای ساخت فرودگاه طی سال های گذشته و حتی اکنون، با وجود کمبود ناوگان و ناتوانی بخش زیادی از مردم از پرداخت هزینه های پرواز، فرودگاه های زیاندهی روی دست کشور به جا گذشته که جز هزینه نگهداری و باری بر دوش بیت المال،  ثمر دیگری ندارد تا جایی که برخی کارشناسان صنعت فرودگاهی این فرودگاه ها را به مکانی برای لانه سازی پرندگان به جای پرواز هواپیما تشبیه کرده و می گویند میلیاردها دلار برای ساخت و توسعه زیرساخت های فرودگاهی هزینه شده که به لانه پرندگان تبدیل شده اند.

این کارشناسان با تاکید بر این که سیاست گذاری ها باید بر مقاومت بر عطش شدید سیاستمداران به خصوص نمایندگان مجلس و استانداران بر ساخت فرودگاه های بدون بازده در استان ها مبتنی باشد، می گویند : عقل و منطق حکم می کند در جایی سرمایه گذاری شود که محل فرار از تحریم ها باشد و نه محلی که به برگه تحریم ها قوت می دهد.

به گفته آنان، لازم است میلیاردها دلاری که با اصرار نمایندگان و دیگر مقامات سیاسی  برای ساخت مکانی امن و زیبا برای لانه سازی پرندگان هزینه شود را می توان در طرح های پربازده و اقتصادی هزینه کرد.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • کلید واژه پیشرفت صنعت بیمه
  • تجلیل از اساتید و مدرسان بیمه سرمد به مناسبت روز معلم
  • ساخت فرودگاه هایی که تبدیل به لانه پرندگان شد
  • تبعات بند مشکل ساز بودجه بر صنعت بیمه و پیشنهاد عدم لحاظ بر درآمدها
  • سرمایه‌گذاری پتروشمی‌ها در بالادست صنعت برای حل مشکل خوراک
  • افزایش ۱۲۷ میلیون مترمکعبی ظرفیت تولید گاز کشور با توسعه ۱۶ میدان گازی/ افزایش حدود ۶ برابری سرمایه‌گذاری در صنعت نفت در دولت سیزدهم
  • بیش از ۶.۳ میلیارد دلار سرمایه‌گذاری در صنعت نفت و گاز
  • افزایش ۱۲۷ میلیون مترمکعبی ظرفیت تولید گاز کشور با توسعه ۱۶ میدان گازی
  • افزایش ۱۲۷ میلیون مترمکعبی تولید گاز ایران با سرمایه‌گذاری ۶.۴ میلیارد دلاری
  • ورود پتروشیمی ها به بالادست نفت بازی برد_برد است