Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر، به نقل از روابط عمومی منطقه آزاد کیش، در ابتدای این مراسم داریوش محمدی مدیرعامل بیمه ایران‌معین ضمن خیر مقدم، از همراهی دبیرخانه شورایعالی مناطق آزاد کشور و خانواده صنعت بیمه در آیین افتتاح ساختمان شعبه جدید کیش تقدیر و تشکر کرد و گفت: به تبعیت از سیاست‌های کلی دولت و بیمه ایران، مولد سازی دارایی های راکد شرکت در دستور کار هیأت مدیره بیمه ایران معین قرار گرفت که بعد از مطالعات و بررسی های انجام شده توسط حوزه سرمایه گذاری شرکت، محل جدید در ساختمان بازار سرمایه کیش انتخاب شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

محمدی همچنین از تصمیم هیأت مدیره شرکت ایران‌معین با رویکرد سرمایه گذاری بهینه در چارچوب آیین نامه ۹۷ شورایعالی بیمه به منظور ساخت برج بیمه در محل قبلی شعبه کیش با هدف تمرکز عملیات بیمه‌ای شرکت‌های ارائه دهنده خدمات بیمه ای حاضر در جزیره کیش خبر داد و گفت بخشی از هزینه ساخت برج از محل فروش املاک بلااستفاده و غیرمولد ایران معین در جزیره کیش تامین خواهد شد.

در ادامه، مدیرعامل بیمه ایران با عرض خیر مقدم و تشکر از حضور صمیمانه تعدادی از مدیران و اهالی خانواده بزرگ صنعت بیمه در این مراسم اظهار امیدواری کرد با همدلی و همراهی فعالان صنعت بیمه دستاوردهای مهمی حاصل شود.

سید مجید بختیاری با طرح این سوال که نقش صنعت بیمه در حوزه های اجتماعی و اقتصادی چیست، توجه فعالان صنعت را به باز تعریف این مهم جلب کرد.

بختیاری با ابراز تاسف از اینکه در بسیاری از موارد افراد جامعه پس از وقوع حادثه به اهمیت بیمه در زندگی خود پی می‌برند اظهار داشت: تک تک سیاست گزاران، دست اندرکاران و مدیران ارشد این صنعت وظیفه دارند نسبت به شناساندن هرچه بیشتر بیمه در جامعه تلاش کنند.

وی مجموع سرمایه صنعت بیمه را با احتساب سرمایه ۱۹ هزار میلیارد تومانی بیمه ایران حدود ۴۰ هزار میلیارد تومان اعلام کرد و افزود: با توجه به وضعیت سایر بازارهای مالی، این رقم عدد شایسته‌ای برای صنعت نیست.

مدیر عامل بیمه ایران مهترین راهکار جذب سرمایه برای صنعت بیمه را نوآوری اعلام کرده و گفت: بیمه بیش از هر صنعتی نیازمند نوآوری و تفکر خلاق است تا سرمایه‌گذاران سخت پسند برای ورود به این بازار متقاعد شوند.

بختیاری اتصال به بازارهای مالی را راهکار دیگر گسترش صنعت بیمه برشمرد و افزود: سهم گرفتن شرکت‌ها از هم فرایند اشتباهی است که مانع از بزرگ شدن این صنعت می‌شود.

وی در ادامه گفت: رویه موجود باید به دنبال تحول دیجیتال به معنای تغییر نگاه به کسب و کار باشد و با توجه به تحولات صورت گرفته، امروز دیگر نمی‌توان به سبک دهه های گذشته بیمه نامه فروخت بنابراین لازم است در مدل‌های کسب و کار بازنگری جدی صورت گیرد.

صنعت بیمه تشنه آموزش و انتقال تجارب

دبیر کل سندیکای بیمه‌گران ایران نیز افتتاح ساختمان جدید شعبه کیش ایران‌معین در ایام میلاد پر برکت پیامبر رحمت و امام صادق (ع) را به فال نیک گرفته و از تلاش های هیأت مدیره، مدیرعامل و دیگر کارکنان خانواده این شرکت جهت ارائه خدمات مطلوب و بهینه بیمه‌ای قدردانی کرد.

سید محمد کریمی، ایران‌معین را همسان نام خود معین صنعت بیمه و بیمه ایران ارزیابی کرد.

کریمی در ادامه مهمترین اصل علم مدیریت نوین را خلاقیت و نوآوری ذاتی که در سایه آموزش شکوفا می‌شود، دانست و گفت: در کشور کارآفرینان بسیاری وحود دارد که مستعد راه اندازی کسب و کار جدید هستند و بی شک با آموزش امکان تحقق ایده‌ها مهیا خواهد شد.

وی در پایان با وام گرفتن از هفته وحدت آن را به صنعت بیمه تعمیم داد و افزود: شرکت‌های بیمه می‌توانند با اتحاد یا همان کنسرسیوم در عین رقابت سالم، رفاقت گونه یاری رسان همدیگر باشند که در این صورت دیگر شرکتی برای پرداخت خسارت سنگین از عرصه صنعت حذف نمی شود.

لازم به ذکر است؛ در حاشیه این رویداد، کلنگ ساخت پروژه برج بیمه کیش توسط بختیاری، کریمی و اسماعیلی رییس هیات مدیره بیمه ایران معین بر زمین زده شد و برج بیمه کیش در ۱۲ طبقه به مساحت حدود ۶۰۰۰ متر احداث خواهد شد.

کد خبر 5340078

منبع: مهر

کلیدواژه: سعید محمد منطقه آزاد کیش بازرگانی استانها ویروس کرونا بنزین جایگاه سوخت بوشهر پمپ بنزین خطبه های نماز جمعه آمار کرونا کرمانشاه قوه قضاییه گرگان ایلام عکس استانها اردبیل واکسن کرونا بیمه ایران ایران معین صنعت بیمه بیمه ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۵۴۴۵۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۱۲۷ میلیون مترمکعبی ظرفیت تولید گاز کشور با توسعه ۱۶ میدان گازی/ افزایش حدود ۶ برابری سرمایه‌گذاری در صنعت نفت در دولت سیزدهم

مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران با تأکید بر اینکه با نهایی و اجرایی شدن تفاهم‌نامه‌های امروز بیش از ۱۶ مخزن گازی کشور توسعه می‌یابد، گفت: با بهره‌برداری از این طرح‌ها ۱۲۷ میلیون مترمکعب به ظرفیت تولید در چهار استان نفت و گازخیز کشور اضافه می‌شود.

به گزارش خبرنگار شانا، محسن خجسته‌مهر صبح امروز (سه‌شنبه، ۱۱ اردیبهشت‌) در آیین امضای تفاهم‌نامه‌های مطالعات طرح‌های توسعه ۱۶ میدان گازی با هلدینگ‌ها، شرکت‌های پتروشیمی و شرکت‌های اکتشاف و تولید ایرانی با سرمایه‌گذاری ۶ میلیارد و ۴۰۰ میلیون دلاری، با بیان اینکه امروز یکی از رویدادهای مهم اقتصادی صنعت نفت با مشارکت مردم را شاهد هستیم، گفت: برای تحقق برنامه‌های تولیدی باید سرمایه‌گذاری مستقیم و غیرمستقیم انجام دهیم که در دولت سیزدهم این کار زیربنایی در حال انجام است.

وی ادامه داد: پیش‌تر تنها شرکت‌های اکتشاف و تولید می‌توانستند در صنعت نفت سرمایه‌گذاری کنند، اما با ابتکار وزیر نفت و هماهنگی لازم با دولت قرار شد پتروشیمی‌ها نیز در بالادست صنعت نفت حضور یابند.

مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران تصریح کرد: پیش از این حضور سرمایه‌گذاری بانک‌ها در صنعت نفت را تجربه کرده بودیم و نتیجه آن قراردادی ۱۳ میلیارد دلاری شد که در تاریخ صنعت نفت و کل کشور بینظیر و منحصر به فرد بوده؛ از آن حجم هم ۱۲ میلیارد و ۵۰۰ میلیون دلار مربوط به توسعه میدان‌های مشترک بوده است.

خجسته‌مهر با اشاره به امضای قرارداد توسعه میدان مشترک آزادگان به ارزش ۱۱ میلیارد ۵۰۰ میلیون دلار و دیگر میدان‌ها در مجموع به ارزش ۱۳ میلیارد ۵۰۰ میلیون دلار با حضور بانک‌ها گفت: به‌تازگی با امضای قرارداد فشارافزایی، وزارت نفت نشان داد که می‌تواند کارهای بی‌نظیری در این صنعت انجام دهد.

وی با تأکید بر اینکه با نهایی و اجرایی شدن تفاهم‌نامه‌های امروز بیش از ۱۶ مخزن گازی کشور توسعه می‌یابد، گفت: با بهره‌برداری از این طرح‌ها ۱۲۷ میلیون مترمکعب به ظرفیت تولید گاز کشور در چهار استان خوزستان، فارس، بوشهر و کهکیلویه و بویر احمد افزوده می‌شود.

معاون وزیر نفت گفت: امسال با همکاری بخش خصوصی و هلدینگ‌های پتروشیمی، جهش دوم در سرمایه‌گذاری پتروشیمی‌ها را رقم می‌زنیم که این سرمایه‌گذاری مولد، راهبردی و معنادار است زیرا قراردادهایی جذاب، زودبازده و درآمدزا هستند.

خجسته‌مهر سرمایه‌گذاری پتروشیمی‌ها در بخش بالادستی صنعت نفت را قراردادی برد - برد برای شرکت ملی نفت ایران و آن‌ها دانست و گفت: مردم به‌عنوان سرمایه‌گذاران اصلی پتروشیمی‌ها و هلدینگ‌ها با این تفاهم‌نامه‌ها در طرح‌های بالادستی سرمایه‌گذاری می‌کنند.

وی افزود: معنای سال جهش تولید با مشارکت مردم این است که بسیاری از مردم ایران جزو سهام‌داران خرد و کلان واحدهای پتروشیمی هستند و هرکدام از آنها که پولی دارند در پتروشیمی‌ها سرمایه‌گذاری می‌کنند. 

مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران یادآور شد: در دولت‌های یازدهم و دوازدهم سالانه به‌طور میانگین یک میلیارد ۶۰۰ میلیون دلار سرمایه‌گذاری شده است، درحالی‌که در ۲.۵ سال عمر دولت سیزدهم این رقم به سالانه ۶ میلیارد ۳۰۰ میلیون دلار رسیده و درمجموع قراردادهایی به ارزش ۱۵ میلیارد دلار امضا شده که بخش قابل‌توجهی از این سرمایه‌گذاری از سوی بخش خصوصی بوده است.

دیگر خبرها

  • ایدکوپرس سایپا،‌ تندیس شرکت برتر ایران را از رییس جمهور دریافت کرد
  • تجلیل از مدال آوران سال ۱۴۰۲ ورزش با حضور رییس جمهور
  • تبعات بند مشکل ساز بودجه بر صنعت بیمه و پیشنهاد عدم لحاظ بر درآمدها
  • افزایش ۱۲۷ میلیون مترمکعبی ظرفیت تولید گاز کشور با توسعه ۱۶ میدان گازی/ افزایش حدود ۶ برابری سرمایه‌گذاری در صنعت نفت در دولت سیزدهم
  • افتتاح مرکز خدمات سرمایه گذاری قم هفته آینده با حضور رئیس جمهور
  • افزایش ۱۲۷ میلیون مترمکعبی ظرفیت تولید گاز کشور با توسعه ۱۶ میدان گازی
  • افزایش ۱۲۷ میلیون مترمکعبی تولید گاز ایران با سرمایه‌گذاری ۶.۴ میلیارد دلاری
  • ورود پتروشیمی ها به بالادست نفت بازی برد_برد است
  • افتتاح مرکز خدمات سرمایه گذاری قم هفته آینده با حضور رییس جمهور
  • مرکز خدمات سرمایه‌گذاری استان با حضور رئیس جمهور افتتاح خواهد شد