Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران کیش در مسیردرستی قدم برداشته است.

به گزارش ایسنا بنابر اعلام روابط عمومی شرکت کارت اعتباری ایران کیش، با دکتر اسفندیار اختیاری رئیس کمیته پژوهش و فناوری مجلس و طراح قانون حمایت از شرکت های دانش بنیان در مجلس شورای اسلامی به گفتگو نشستیم طرح جدید وی نیز در زمینه شرکت های دانش بنیان با رای اکثریت به تصویب رسیده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

*جناب دکتر چه مسائلی در طرح جدید شرکت های دانش بنیان که شما آن را ارائه دادید و به تصویب رسید وجود دارد که آن را با قانون قبلی متفاوت می کند؟

طبیعتا در مواد جدید قانونی، ما موارد متعدد و ساختار جدیدی با چابکی بیشتر را مطرح کردیم. پیشتر شورای عتف(علوم، تحقیقات و فناوری)، مسئول نظارت بر شرکت های دانش بنیان و سیاستگذاری و ارائه راهبردها بوده است اما اکنون در کنار این موضوع کارگروهی تشکیل شده تا این کارگروه سریع‌تر کارهای شرکت دانش بنیان را عملیاتی کنند از آن طرف رئیس محترم ستاد مشترک هم عضو این کارگروه است تا مسئله سربازی کسانی که در شرکت های دانش بنیان کارمی کنند بهتر و سریع‌تر حل شود.

حتی در قانون جدید بحث آیین دادرسی این شرکت ها دیده شده تا اگر شرکت های دانش بنیان مشکل حقوقی پیدا کردند یا کسی به ایده ای تعارض کرد، راهکار حل و رسیدگی به شکایات وجود داشته باشد. چرا که در دادگاه های عمومی و کیفری فعلی موضوع مالکیت معنوی چندان تعریف شده نیست. قرارشد یک شعبه مشخص قضایی برای این مبحث داشته باشیم تا مالکیت معنوی ایده ها، قیمت‌گذاری آنها، نگهداری و حفاظت از آنها تعریف شود. در این قانون دیده شده است که در شرکت های دانش بنیان، هرعضو شرکت دانش بنیان که حقوق خوانده است حتی اگر پروانه وکالت ندارد بتواند از شرکت های دانش بنیان دفاع کند و هزینه های گرفتن وکیل را نیز تقبل نکنند. در این قانون همچنین برای تولیدات داخلی مبتنی بردانش امتیازاتی در نظر گرفته شده و برای آنچه از خارج کشور دراین حیطه وارد می شود عوارض و محدودیت‌هایی وضع شده است . در بورس نیز تغییراتی را در خصوص نگاه به این شرکت‌ها شاهد خواهیم بود. از سویی ۳۰ هزار میلیارد ریال به سرمایه صندوق نوآوری و شکوفایی اضافه شده است تا در حمایت از این شرکت ها استفاده شود.

*چرا ضرورت تغییرات در قانون شرکت های دانش بنیان در این بازه احساس شد؟

تعریف تکنولوژی در طول زمان تغییر می کند. اکنون تعاریف، دقیق‌تر و به روزتر شده است تا دیگر کسی قانون قبلی را تفسیر به رای نکند و یا با حذف مواردی، برخی اقدامات برضد این شرکت ها انجام نگیرد.

*در صحبت هایتان اشاره به انواع شرکت های دانش بنیان نوپا، تولیدی و صنعتی داشتید.  در حال حاضر کدامیک از این شرکت ها مورد حمایت بیشتری هستند ؟

در بحث وضع قوانین همه را در قالب، شرکت های دانش بنیان تعریف کردیم، یعنی دست قانون را باز گذاشتیم تا از همه آن ها حمایت شود. اما عملا آنچه اتفاق می افتد اینکه از شرکت های نوپا بیشتر حمایت مالی می شود و البته باید هم حمایت شود، ولی کمک ها به شرکت های دانش بنیان صنعتی و تولیدی از جنس شرکت های نوپا نیست، شرکت های دانش بنیان صنعتی و تولیدی بیشتر حمایت های قانونی نیاز دارد تا حمایت های مادی. بنابراین شرکت های تولیدی و صنعتی نیازمند حمایت های قانونی مثلا در  قانون کار، بحث مالیات ها، سفارش خدماتی که ارائه می کنند، موضوع انتقال تکنولوژی و ... هستند. این موارد در قانون شرکت های دانش بنیان در سال  ۸۸ وجود دارد اما در طرح جدید با شفافیت بیشتری دیده شده است.

*همانطور که اشاره هم داشتید شرکت کارت اعتباری ایران کیش که به طور ویژه در حوزه صنعت پرداخت الکترونیک کار می کند به عنوان شرکت دانش بنیان صنعتی مشغول به فعالیت است تا چه میزان ضرورت دانش بنیان بودن یک شرکت در این حوزه ضروری است؟ و چرا؟

قطعا که ضروری است و ایران کیش به واسطه دانش بنیان بودنش در مسیردرستی قدم برداشته است. حوزه پرداخت الکترونیک از فناوری هایی است که هربار شکل جدیدی به خود می گیرد و شرکت هایی مانند ایران کیش نیز قطعا محصولات متفاوت تری با قبل را باید ارائه کنند. محصولاتی که ظرف چند ماه هر بار باید ساختارشان تغییر کند. از سویی، این زود به روز شدن ها باعث می شود تا خیلی ها با بسیاری از فناوری های آن آشنا نباشند و یا تطبیق دادنشان با آن زمان بر باشد. البته شاید درمیان همه بلاهای کرونا، این بیماری یک حسن هم داشت و آن اینکه دنیای دیجیتال با شدت سریع‌تری وارد کار و زندگی مردم شد و این سرعت آشنایی با تغییرات در صنعت پرداخت و بانکداری را نیز بیشتر کرد.

به صورت کلی افراد وقتی وارد صنعت های جدید می شوند ما نیز باید حمایت های اولیه را انجام دهیم تا مردم به استفاده از این امکانات ترغیب شوند. بزرگترین مشکلی که همه شرکت های دانش بنیان دارند مشکل فرهنگسازی استفاده از محصولات برای عامه است. 

* از دیدگاهتان آینده صنعت پرداخت به کدام سمت و سو خواهد رفت؟

این صنعت، صنعتی نیست که به یک کشور یا یک شیوه محدود شود. بلاکچین، رایانش ابری، رمز ارزها آینده این صنعت هستند. تکنولوژی قابل محدود شدن نیست. ما باید در بازارهای بین المللی حضور داشته باشیم. اینکه بخواهیم رمزارزها را محدود کنیم و یا بخواهیم مباحثی مانند تکنولوژی ابری یا بلاکچین را ندید بگیریم یا به فکر محدود سازی فضای اینترنت و .... باشیم.

انتهای رپرتاژ آگهی

منبع: ایسنا

کلیدواژه: ایران کیش شرکت های دانش بنیان شرکت ها ایران کیش طرح جدید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۱۷۰۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

درمان کودکان زیر ۷ سال رایگان می‌شود

به گزارش خبرآنلاین ، بهرام عین‌اللهی وزیر بهداشت و درمان در حاشیه نشست هفتگی هیئت دولت در جمع خبرنگاران با اشاره به رایگان شدن خدمات درمان برای کودکان تا سن ۷ سال در مراکز پزشکی دولتی گفت: در حوزه سلامت در سنین مختلف شرایط خاصی وجود دارد که ما باید به آن توجه کنیم. بسیاری از بیماری‌های انسان در ۷ سال اول زندگی او ایجاد می‌شود که اگر این بیماری‌ها در همان سنین کودکی پیشگیری شود، فرد در سنین بزرگسالی دیگر درگیر درمان این بیماری‌ها نخواهد شد.

ایسنا در خبری نوشت: وی افزود: رشد تکاملی بدن انسان در طول دهه اول عمر او ایجاد می‌شود. بنابراین هر حادثه‌ای به ویژه در ۷ سال اول زندگی کودکان می‌تواند پایدار شود. برهمین اساس با تلاش‌ها و پیگیری‌هایی که صورت گرفت در نهایت، رایگان شدن خدمات پزشکی برای کودکان تا سن ۷ سالگی در مراکز پزشکی دولتی در هیئت دولت به تصویب رسید. این طرح مایه افتخار برای جمهوری اسلامی ایران است که علی رغم همه مشکلات و تحریم‌ها خدمات پزشکی به کودکان تا ۷ سال را در مراکز دولتی رایگان اعلام کند.

عین اللهی گفت: این مسئله در واقع یک سرمایه گذاری برای آینده کشور است و ممکن است نتایج آن در دولت فعلی دیده نشود ولی در ۱۰ یا ۲۰ سال آینده نتایج آن مشخص خواهد شد و کشور را از نظر سلامت بیمه می‌کند.

وی در پاسخ به سوالی درخصوص کمبود دارو برای بیماران تالاسمی بیان کرد: بنا داریم با تقویت شرکت‌های دانش بنیان، داروی مورد نیاز را تأمین کنیم. در زمینه داروی بیماری تالاسمی افزایش تولید داشته‌ایم ولی تمایلی برای استفاده از داروی خارجی وجود دارد که پزشک باید این را تشخیص دهد. کمبودها را در داخل با اولویت شرکت‌های دانش بنیان تأمین خواهیم کرد.

وزیر بهداشت درباره اهمیت تولید پانسمان برای بیماران پروانه‌ای خاطرنشان کرد: ما ابتدای دولت ۷۰۰ شرکت دانش بنیان داشتیم که این میزان هم‌اکنون به ۱۴۰۰ شرکت رسیده که به‌نوعی رکورد است. با حمایت دولت تعداد این شرکت‌ها باز هم افزایش خواهد داشت که یکی از دستاوردهای همین شرکت‌ها، تولید این پانسمان بوده است. البته این کار در مرحله پژوهشی است و امیدواریم به مرحله تجاری‌سازی برسد

۲۳۳۲۱۷

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1901804

دیگر خبرها

  • عزم جدی مدیریت شهری اصفهان برای حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان
  • درمان کودکان زیر ۷ سال رایگان می‌شود
  • حمایت معاونت علمی از صادرات شرکت‌های دانش‌بنیان پارک علم و فناوری استان سمنان
  • تولید پانسمان بیماران پروانه‌ای شروع شده و در مرحله تحقیقاتی است
  • عین‌اللهی: با اولویت حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان کمبود دارو را جبران می‌کنیم
  • اصلاح بند س تبصره ۶ قانون بودجه ۱۴۰۳ چه تاثیری در بهبود وضعیت بازار سرمایه دارد؟
  • تحقیقات و پژوهش نخبگان باید به سمت تولید ثروت برای جامعه برود
  • توسعه بازار بین المللی محصولات دانش بنیان‌ها
  • دست‌یابی به مرجعیت علمی و توسعه اقتصاد دانش‌بنیان در فضای دانشگاهی کشور
  • پایان چهارمین نمایشگاه دستاورد‌های وقف