Web Analytics Made Easy - Statcounter

مسعود افشار گفت: این چاه‌ها در قالب پروژه‌های حفاری غیرکلید در دست و در چارچوب مشارکت با شرکت‌های بخش خصوصی در طرح توسعه ۲۸ مخزن در گستره عملیاتی شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب در میدان‌های نفتی اهواز، مارون، لالی، سیاهمکان، سولابدر، بینک و... اجرا می‌شود.

او می گوید: همچنین در اجرای طرح‌های توسعه‌ای شرکت ملی نفت ایران نیز ملی حفاری با شرکت‌های بخش خصوصی در میدان‌های سپهر و جفیر در موقعیت غرب کارون در حیطه فعالیت شرکت مهندسی و توسعه نفت (متن) و میدان‌های آبان و پایدار غرب در استان ایلام با شرکت نفت مناطق مرکزی ایران همکاری و مشارکت دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گفته معاون مدیرعامل شرکت ملی حفاری ایران شرکت‌های طرف قرارداد در این زمینه شامل: پتروگوهر فراساحل کیش، نفت و گاز پتروسینا آریا، موسسه دریا ساحل، پترو ایران، پژواک انرژی، توسعه صنایع نفت و انرژی قشم (OEID) و کاریان کیش هستند و این در حالی است که همکاری با چند شرکت دیگر برای آغاز به کار در این حوزه در جریان می‌باشد.

این مقام مسئول گفت: در بخش پروژه‌های غیر کلید در دست هم اکنون دکل‌های حفاری ۳۲ / ۳۴ / ۳۸ / ۴۰/ ۹۳/ ۵۷/ ۹۴/ ۵۶/ ۶۵/ ۶۸/ ۸۱/ ۹۱/ ۳۵/ ۸۴ فتح ناوگان حفاری شرکت در مناطق پیش گفته استقرار و در چرخه عملیات می‌باشند.

باشگاه خبرنگاران جوان خوزستان اهواز

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: شرکت حفاری حفر چاه شرکت ملی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۷۵۶۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عکس | غریق نجاتی که به سمت شما پرواز می کند

تین نیوز

یک پهپاد هیبریدی به سمت شناگران پرواز می کند و به عنوان یک حلقه نجات در هنگام خطر به فرد کمک می کند.

به گزارش تین نیوز به نقل از نیو اطلس، آیا می توان یک حلقه نجات را به سمت یک شناگر مضطرب در فاصله یک کیلومتری پرتاب کرد؟ نه این کار ممکن نیست اما می توان یکی از آنها را به شکل پهپاد با پرواز به سمت شناگر هدایت کرد.

این پهپاد که حلقه نجات هیبریدی TY-3R نام دارد توسط شرکت هواپیماهای بدون سرنشین چینی «دیدیوک میکینگز» (Didiok Makings) ساخته شده و در اصل ترکیبی از یک کوادکوپتر و یک حلقه نجات است.

ایده این است که وقتی یک شناگر در حال غرق شدن توسط امدادگران مستقر در ساحل مشاهده می شود، آنها فقط پهپاد را به سمتش بفرستند تا روی آب فرود بیاید و شناگر بتواند از آن به عنوان یک وسیله نجات استفاده کند. سپس یک غریق نجات انسانی که کُندتر حرکت می کند، با یک کشتی آبی به سمت فرد حرکت کند تا او را به ساحل بازگرداند.

TY-3R با فشار یک دکمه روی کنترل از راه دور جوی استیک بلند می شود و از یک دوربین ۷۲۰p برای فراهم کردن دید در لحظه برای هدایت کننده استفاده می کند.

هنگامی که شناگر نجات پیدا کرد و دیگر نیازی به پهپاد برای شناور شدن روی سطح آب نداشت، یک دکمه دیگر باعث می شود هواپیما به طور مستقل به سمت مختصات GPS محل برخاستن خود پرواز کند. این پهپاد می تواند از روی آب بلند شود روی آن فرود بیاید.

به گفته شرکت دیدوک، TY-3R می تواند تا دو فرد بزرگسال را روی آب نگه دارد و بُرد ارتباطی ۱.۱ کیلومتری، حداکثر سرعت ۴۷ کیلومتر در ساعت و مدت زمان کار بیش از ۱۰ دقیقه در هر بار شارژ باتری را دارد. همچنین ادعا شده است که وزن آن کمتر از پنج کیلوگرم و کاملا ضد آب است. این بدان معناست که می تواند به مدت ۳۰ دقیقه در عمق یک متری زیر آب مقاومت کند.

TY-3R موتورهای خود را هنگام فرود بر روی آب خاموش می کند و دارای صفحه نمایش روی پروانه های خود برای محافظت بیشتر از انگشتان شناگران است.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • نشست پیگیری اجرای مهمترین طرح‌های ریلی کشور برگزار شد
  • جهاددانشگاهی؛ حلقه میانی پیوند صنعت و دانشگاه
  • بررسی پروژه‌های ریلی از جمله خط‌آهن سریع‌السیر تهران-مشهد
  • نشست پیگیری اجرای مهمترین طرح‌ های ریلی کشور برگزار شد
  • برگزاری نشست پیگیری اجرای مهمترین طرح‌های ریلی کشور
  • عکس | غریق نجاتی که به سمت شما پرواز می کند
  • تکمیل باند دوم جاده امیدیه تا سه راهی آغاجاری
  • حفر و تجهیز ۳۷ حلقه چاه آب شرب طی سال گذشته در همدان
  • ۸۵ درصد از شبکه آبیاری سد حوضیان الیگودرز اجرا شد
  • انسداد ۱۶ حلقه  چاه غیرمجاز در مناطق «گلاهک» دماوند