Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران از منافع ارزی سالانه ۴۰۰ میلیون دلاری طرح انتقال گاز به نیروگاه‌های کیش خبر داد و گفت: با بهره‌برداری این طرح همچنین امکان صرفه‌جویی و آزادسازی سالانه ۷ هزار تن ال‌پی‌جی برای کشور فراهم شده است.

به گزارش خبرنگار شانا، محسن خجسته‌مهر در آیین بهره‌برداری رسمی از طرح انتقال گاز به نیروگاه‌های کیش که امروز، (دوشنبه، ۳۱ مردادماه) در آستانه هفته دولت با حضور وزیر نفت و به‌صورت ویدیوکنفرانس در سالن شهید بهشتی ساختمان مرکزی وزارت نفت برگزار شد، ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای گرانقدر دولت افزود: منافع ارزی و بازگشت سرمایه این طرح به منزله یک درآمد صادراتی برای کشور است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در تشریح مزایای این طرح به ابعاد زیست‌محیطی آن اشاره کرد و گفت: گازرسانی به دو نیروگاه در جزیره کیش، رونق کسب‌وکار، رفاه اجتماعی و شاخص‌های مهم مسئولیت‌های اجتماعی از جمله دستاوردهای این طرح مهم ملی است.

مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران همچنین تأکید کرد: این طرح با صرفه‌جویی روزانه حدود یک میلیون لیتر نفت‌گاز و استفاده غیربهینه سالانه حدود ۷ هزار تن ال‌پی‌جی در جزیره کیش می‌تواند برای کشور دستاوردهای صادراتی داشته باشد، ظرفیت تولید برق و تولید آب شیرین نیز با بهره‌برداری از این خط افزایش خواهد یافت.

خجسته‌مهر هزینه سرمایه‌گذاری این طرح را ۳۵۰ میلیون دلار اعلام کرد و گفت: ظرفیت این طرح هم‌اکنون ۲۸ میلیون مترمکعب در روز است که در ابتدای مسیر متناسب با مصارف جزیره کیش، بهره‌برداری خواهد شد.

وی با اشاره به گازرسانی به سراسر جزیره کیش با برنامه‌های شرکت ملی گاز ایران افزود: با بهره‌برداری از این طرح و دسترسی به منافع و دستاوردهای آن، آرزوی دیرینه مردم جزیره کیش و فعالان اقتصادی و صنعتگران برای استفاده از سوخت پاک محقق شد.

مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران  منافع ارزی سالانه حاصل از افتتاح و بهره‌برداری از طرح خط لوله انتقال گاز به جزیره کیش را ۴۰۰ میلیون دلار اعلام کرد و گفت: کمتر از یک سال همه سرمایه این طرح بازخواهد گشت که به منزله درآمد صادراتی برای کشور است، جلوگیری از قاچاق سوخت ینز یکی از مهم‌ترین مزیت‌های این طرح خواهد بود.

به گزارش شانا، طرح انتقال گاز به نیروگاه‌های جزیره کیش با استفاده از زیرساخت‌های طرح توسعه فاز یک میدان کیش، از دی‌ماه ۱۳۹۷ با مسئولیت کارفرمایی شرکت نفت وگاز پارس به نمایندگی از شرکت ملی نفت ایران آغاز و عملیات احداث خطوط لوله انتقال گاز، ایستگاه‌های مربوطه و یک رشته کابل فیبر نوری به طول کلی ۱۲۷ کیلومتر انجام شد.

شرکت‌های مارون کاران، تأسیسات دریایی ایران و ارشک مکانیک پیمانکاران این طرح با کارفرمایی شرکت نفت و گاز پارس بودند که آن را به منطقه ۱۰ عملیات انتقال گاز، شرکت نفت فلات قاره ایران و شرکت گاز استان هرمزگان برای بهره‌برداری تحویل دادند.

منبع: شانا

کلیدواژه: مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران هفته دولت جزیره کیش طرح انتقال گاز به نیروگاه شرکت ملی نفت ایران بهره برداری منافع ارزی برای کشور جزیره کیش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.shana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۱۳۹۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جدید‌ترین دستاورد‌ها در زمینه نقش هوش مصنوعی در تصویربرداری در سی و نهمین کنگره سالانه انجمن رادیولوژی ایران ارایه می‌شود

به گزارش جام جم آنلاین از انجمن رادیولوژی ایران، دکتر لیلا آقا قزوینی، متخصص رادیولوژی و عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران با اعلام این خبر افزود: با توجه به اهمیت ارایه خدمات پزشکی در بیماران مراجعه کننده به اورژانس‌ها به خصوص بیماران دچار تروما و سکته‌های مغزی، تصویربرداری در اورژانس در کنار دیگر مباحثی، چون تصویربرداری سیستم عضلانی اسکلتی، تصویربرداری زنان و بارداری و تصویربرداری سروگردن از محور‌های مورد تمرکز کنگره امسال انجمن رادیولوژی ایران است.

وی با اشاره به شعار کنگره امسال که «رادیولوژی آینده فراتر از افق هاست» و به همین منظور نقش هوش مصنوعی، چت پات‌ها و چت جی پی تی (Chat GPT) در رشته رادیولوژی مورد بحث و بررسی متخصصان این رشته قرار خواهد گرفت، اظهار داشت: همچنین در این کنگره چالش‌های مربوط به هوش مصنوعی و نیز مبحث اخلاق پزشکی در رادیولوژی به همراه ارایه راهکار‌ها در این حوزه ارایه خواهد شد.

 دکتر آقا قزوینی با تاکید بر اهمیت درج شرح حال کامل و هدفمند بیمار توسط پزشکان بالینی درخواست کننده تصویر برداری برای دریافت گزارش‌های اصولی و کاربردی تصویربرداری یادآور شد: از آنجا که دقت و صحت تصاویر درخواستی متخصصان مربوط در جهت تشخیص دقیق بیماری و بهبود حال بیمار موثر است، آشنایی با نکات چالش برانگیز و گمراه کننده تشخیصی در تصویربرداری در این کنگره مورد بحث و هم اندیشی متخصصان این رشته قرار خواهد گرفت.

وی ادامه داد: کنگره رادیولوژی ایران یکی از بزرگ‌ترین کنگره‌های تخصصی پزشکی در کشور به شمار می‌رود که همه ساله میزبان استادان داخلی و خارجی و نیز رادیولوژیست‌ها و سایر رشته‌های تخصصی است که امسال قرار است در آن مباحث مهم دیگری مانند PET اسکن‌ها مورد بحث و هم اندیشی متخصصان حاذق در این رشته‌ها قرار گیرد.

لازم به ذکر است، این کنگره با حضور بیش از چهار هزار نفر از رادیولوژیست‌ها، دستیاران رادیولوژی و رشته‌های مرتبط و نیز با حضور بیش از چهار صد سخنران داخلی و خارجی به ارایه جدیدترین دستاورد‌های علم تصویربرداری می‌پردازد.

گفتنی است، همزمان با سی و نهمین کنگره سالانه انجمن رادیولوژی ایران، نمایشگاه‌های تجهیزات پزشکی در چهار سالن مجزا در محل هتل المپیک تهران به ارایه آخرین دستاورد‌های تجهیزات رشته تصویربرداری خواهند پرداخت.

دیگر خبرها

  • صرفه جویی ۴۰ درصدی آب با خشکه کاری برنج
  • صرفه جویی ۳.۹ درصدی مصرف گاز در سال گذشته
  • رفع بحران ناترازی انرژی با ۲۰ درصد صرفه‌جویی
  • صادرات نفت با خط لوله نداریم
  • صرفه‌جویی یک میلیارد دلاری پالایشگاه آبادان
  • صرفه‌جویی ۳ میلیون تنی آرد و نان با اجرای مناسب طرح هوشمندسازی
  • حفظ منابع آبی نیازمند ترویج فرهنگ صرفه‌جویی و مسئولیت‌پذیری جمعی است
  • جدید‌ترین دستاورد‌ها در زمینه نقش هوش مصنوعی در تصویربرداری در سی و نهمین کنگره سالانه انجمن رادیولوژی ایران ارایه می‌شود
  • صرفه‌جویی ۴۰۰ مگاواتی برق با اصلاح روشنایی معابر
  • کمتر از ۳۰ درصد مخازن سد‌های خراسان‌شمالی آب دارد/ضرورت صرفه جویی درتابستان